Olen näköjään trendipelle. Väli-Amerikan keittiötä povattiin tämän vuoden ruokailmiöksi ja nyt olen jo lopullisesti hurahtanut salsoihin. Aiemmin tällä viikolla teinkin jo kurkkusalsaa. Huomaan miettiväni kuumeisesti mistä kaikista raaka-aineista salsoja voikaan tehdä. Mango taitaa olla aika perinteinen. Maistuu halloumi-juuston tai hyvin suolatun kalan kanssa. Keittiössämme tästä etelän hedelmästä syntyi seuravanlaisesti salsaa.
MANGOSALSA
Näitä tarvitset:
• 2 mangoa
• 1 tuore punainen chili
• 1/2 punasipuli
• 1 ruukkuu tuoretta korianteria
• suolaa
Pilko ja silppua kaikki ainekset mahdollisimman pieniksi.
Siirrä kulhoon ja sekoita.
Mausta lopuksi suolalla. Suolan ja mangon makean liitto herättää salsan henkiin.
Tässä trendissä kannattaa olla mukana. Maistuu niin hyvälle.
VastaaPoistaTotta puhut :)
Poista