torstai 16. toukokuuta 2013

MANGOSTA SALSAA





Olen näköjään trendipelle. Väli-Amerikan keittiötä povattiin tämän vuoden ruokailmiöksi ja nyt olen jo lopullisesti hurahtanut salsoihin. Aiemmin tällä viikolla teinkin jo kurkkusalsaa. Huomaan miettiväni kuumeisesti mistä kaikista raaka-aineista salsoja voikaan tehdä. Mango taitaa olla aika perinteinen. Maistuu halloumi-juuston tai hyvin suolatun kalan kanssa. Keittiössämme tästä etelän hedelmästä syntyi seuravanlaisesti salsaa.


MANGOSALSA

Näitä tarvitset:

• 2 mangoa
• 1 tuore punainen chili
• 1/2 punasipuli
• 1 ruukkuu tuoretta korianteria
• suolaa

Pilko ja silppua kaikki ainekset mahdollisimman pieniksi.
Siirrä kulhoon ja sekoita.
Mausta lopuksi suolalla. Suolan ja mangon makean liitto herättää salsan henkiin.


2 kommenttia: