torstai 23. tammikuuta 2014

ISO KULHOLLINEN PASTAA



Kiireessäkin voi syntyä hyvää ruokaa, jossa on mukavasti purutuntumaa ja paljon makuja.




Tähän raikkaaseen pasta-annokseen ei liity sen kummempaa tarinaa. Kunhan nyt oli aurinkoinen pakkaspäivä, töitä riittämin ja kova nälkä. Vatsa täyttyi niinkin herkullisella kulhollisella ruokaa, että ohje siihen päätyy nyt tänne. Nauttikaa!



PORKKANA PASTA
1lle henkilölle

Näitä tarvitset:

• tagliatelle pastaa

• 1 porkkana
• pala punaista paprikaa
• ruohosipulia
• 1 tl kapriksia
• 1 pieni valkosipulin kynsi
• hyppysellinen kuivattuja chilihippuja
• 1/2 lime
• oliiviöljyä
• suolaa

Keitä pasta suolatussa vedessä.
Pastan kypsyessä kuori porkkana ja käytä kuorimaveistä leikataksesi suikaleita porkkanasta kulhon pohjalle.
Viipaloi paprika erittäin ohuiksi suikaleiksi, silppua ruohosipulia noin ruokalusikallisen verran ja lisää kulhoon.
Murskaa joukkoon valkosipulin kynsi.
Lisää kaprikset ja hyppysellinen chilihippuja.
Valuta pasta ja lisää kulhoon.
Kaada päälle reilusti oliiviöljyä, purista limestä päälle mehut ja rouhi hieman suolaa päälle.
Sekoita ja nauti heti.



2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs pasta-annos. Tähän aikaan vuodesta oikein kaipaakin lautaselle väriä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllä se piristi! Rapeat porkkanasuikaleet antoivat kesän fiilistä keskelle tammikuuta :)

      Poista