tag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post573844027102691944..comments2023-03-24T01:04:37.655-07:00Comments on Hälften spydde, resten dog.: BRUSCHETTASofiahttp://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-86778869145745131262014-11-23T12:38:15.019-08:002014-11-23T12:38:15.019-08:00Kiitos!
...bruschetoille on mun mahassa ihan oma p...Kiitos!<br />...bruschetoille on mun mahassa ihan oma paikka :)Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-36131852487494434022014-11-21T02:47:38.947-08:002014-11-21T02:47:38.947-08:00Kiva blogi sulla! Bruschetat ovat ehdottomasti ain...Kiva blogi sulla! Bruschetat ovat ehdottomasti aina silloin tällöin paikallaan.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-46955836420518191062014-10-31T05:44:10.813-07:002014-10-31T05:44:10.813-07:00Jep, vanhat leivät bruschetoiksi ja vanhat pullat ...Jep, vanhat leivät bruschetoiksi ja vanhat pullat köyhiksi ritareiksi. Hyviä konsteja joka hetkeen :)Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-25546159446103345612014-10-31T05:43:11.196-07:002014-10-31T05:43:11.196-07:00Jag tror jag första gången plockade det här tipset...Jag tror jag första gången plockade det här tipset av Jamie Oliver... mannen som står bakom så många andra tips jag också plockat :)<br /><br />Tärkeää on siis pilkkoa tomaatit, ennen kuin ne suolaa JA että valuuttaa niitä koko tuon ajan siivilässä. En oikein ymmärrä miten se toimii (noin niinku' kemiallisesti), mutta siinä se maku jotenkin tiivistyy. Löytyisiköhän blogin lukijoiden keskuudesta joku, joka olisi nuokkumisen sijaan oikeasti kuunnellut lukion kemian tunneilla ;)<br /><br />P.S. Vad roligt, Jonna, att du klarar av det svenska språket också så väl. Hatun nosto! Du verkar vara rätt så duktig på en hel del saker :)Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-21390809718573936382014-10-30T13:36:00.189-07:002014-10-30T13:36:00.189-07:00Oi, tämä on niin hyvä konsti käyttää hieman vanhaa...Oi, tämä on niin hyvä konsti käyttää hieman vanhaa leipää. Italialaisilla on sitten herkullisia konsteja!Merjahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-59603377482146300402014-10-30T12:15:47.698-07:002014-10-30T12:15:47.698-07:00Saltbad för tomater, om den har jag aldrig hört. V...Saltbad för tomater, om den har jag aldrig hört. Vilket fint tips! Jonna / suolaa&hunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-54183604737493210522014-10-26T12:36:12.140-07:002014-10-26T12:36:12.140-07:00Kiitos!
Tomatsäsongen pågår ju int precis längre o...Kiitos!<br />Tomatsäsongen pågår ju int precis längre och många söker smak till sin tomater genom att rosta dem i ugnen. Jag finner dock, att om man vill njuta av tomater utan att tillräda dem desto mer, så hjälper det att hålla dem i ett svagt saltbad i en sil 5 till 10 minuter. Det är lustigt, hur mycket smaken framhävs med hjälp av ett så litet besvär.Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-2714966242268194122014-10-26T11:24:05.623-07:002014-10-26T11:24:05.623-07:00Nam nam,näyttää niin hurjan houkuttelevalta kuvass...Nam nam,näyttää niin hurjan houkuttelevalta kuvassa,att jag blev nu jätte hungrig:!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com