tag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post4188584262432424210..comments2023-03-24T01:04:37.655-07:00Comments on Hälften spydde, resten dog.: KYLMÄSAVULOHIPIIRAKKA RUISPOHJALLA - PAJ MED KALLRÖKTLAX OCH RÅGDEGSofiahttp://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-13435949585763737122015-03-01T01:21:23.215-08:002015-03-01T01:21:23.215-08:00Jag igen älskar att äta bakat, då andra bakat åt m...Jag igen älskar att äta bakat, då andra bakat åt mig ;)Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-60372913674540273652015-02-27T08:43:48.591-08:002015-02-27T08:43:48.591-08:00Mmm,ihana piirakka.Olispa tuo savulohi täällä edul...Mmm,ihana piirakka.Olispa tuo savulohi täällä edullisempaa niin tulisi ehkä tehtyä tuollaista. Minäkin,kuten Nanna,rakastan suolaisia piirakoita:) Jag älskar att baka,men helst så att andra äter vad jag har bakat;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-77290227727249242362015-02-25T02:21:01.137-08:002015-02-25T02:21:01.137-08:00Mun heikko kohta on suolaset piirakat siinä mieles...Mun heikko kohta on suolaset piirakat siinä mielessä, että tykkään niistä ihan hirveästi ja olen onnellinen ihan vaan jo siitä, että pohja on kypsynyt ja täyte hyytynyt :D Leipomisessa olen oppinut olla vaatimatta itseltäni liikoja ;)<br /><br />Den här var väldigt god (kanske inte helt himmelskt god, men väldigt god ändå). Men den kräver såsen att njutas med. Utan yogurtsåsen är pajen lite torr.Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-59755337422851705482015-02-25T01:29:55.722-08:002015-02-25T01:29:55.722-08:00Mun heikkokohta on suolaiset piirakat. siis sillä ...Mun heikkokohta on suolaiset piirakat. siis sillä lailla heikko, että en ole koskaan tyytyväinen tekeleisiini, mistä seuraa, että piirakoita tehdään harvoin. Tekisi mieli opetella suolaisen piirakan mestaripaakariksi, tässä voisi olla hyvä aloitus!<br /><br />Kanske platt och inte fluffig, men ser himmelskt gott ut!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-9764066032866221272015-02-24T07:24:40.958-08:002015-02-24T07:24:40.958-08:00Hurraa! Juuri niin.Hurraa! Juuri niin.Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-185038805979662244.post-4484610407387333212015-02-24T07:19:31.665-08:002015-02-24T07:19:31.665-08:00Mä olen tehnyt suolaiset piirakat vuosia tuon tyyl...Mä olen tehnyt suolaiset piirakat vuosia tuon tyylisellä reseptillä, jossa on noin puolet jauhoista ruista tai muuta täysjyvää ja valtaisan rasvamäärän sijaan vettä ja vain vähän oliiviöljyä tai voita. Tykkään sekä rakenteesta että mausta ja siitä, että piirakkaa voi syödä ruoaksi ilman, että siitä saa rasvaa koko viikon tarpeiksi. Anonymousnoreply@blogger.com